Skip links

Pupil·latge

A part de les oficines, de la botiga, l'exposició i del taller tenim una nau amb més de 1400 m² destinats a guardar les embarcacions amb pupil·latge. I possar-les a port quan els nostres clients ho desitgin, amb tota la confiança que ens avalen els nostres anys d'experiència.

Serveis administratius

Motonàutica Sama, s'ha especialitzat en tot tipus de tràmits administratius referents al sector nàutic. Tenint en compte la complexitat que en alguns casos comporten les tasques amb l'administració, volem posar tots els nostres coneixements al seu servei i donar resposta a qualsevol tràmit que necessitin realizar: assegurances de les embarcacions, gestió administrativa, gestió nàutica, matriculació i inscripció d'embarcacions noves homologades CE., matriculació i inscripció de vaixells usats…​

Servei tècnic

El nostre servei tècnic, es pot desplaçar adequadament per tal que li resolguin amb eficiència, i en el menor temps possible, qualsevol contratemps, aparegut en la seva embarcació.

Transport i manteniment

Us podem desplaçar la vostra embarcació al port que desitgeu. Disposem de grua propia al port de l'Ampolla i transportem embarcacions de tot tipus a qualsevol lloc, tant per terra com per mar.

This website uses cookies to improve your web experience.
See your Privacy Settings to learn more.