Skip links

Motonàutica SAMA

Amb el pas del temps, Motonàutica Sama s'ha situat com una empresa capdavantera en la venda d'embarcacions de primeres marques i recanvis de qualitat, amb més de 2.000 metres quadrats destinats a exposició, taller i pupil·latge, situada al carrer Jaca núm. 1 de l'Ampolla; també posem a disposició dels aficionats al món de la nàutica un acurat serveis de pupil·latge i de manteniment d'embarcacions, sobretot per als mesos d'hivern, així com també poden gaudir d'un assessorament tècnic professional, al nostre taller.


Alhora cal destacar el servei de la grua del Port I del Club Nàutic de l'Ampolla, el qual ens permet oferir un servei de transport i distribució d'embarcacions, que li permetrà gaudir de la seva embarcació allà on vagi. Per desenvolupar totes aquestes tasques, sens dubte, comptem amb el suport d'un gran equip de professionals, que l'atendran de manera precisa i eficaç, perquè, des de sempre, el nostre objectiu principal és satisfer les necessitats dels nostres. I, de fet, any rere any, molts són els clients que dipositen la confiança en nosaltres, per tal que tinguem cura de la seva embarcació. La seva satisfacció és el nostre èxit.


Per desenvolupar totes aquestes tasques, sens dubte, comptem amb el suport d'un gran equip de professionals, que l'atendran de manera precisa i eficaç, perquè, des de sempre, el nostre objectiu principal és satisfer les necessitats dels nostres. I, de fet, any rere any, molts són els clients que dipositen la confiança en nosaltres, per tal que tinguem cura de la seva embarcació. La seva satisfacció és el nostre èxit.

This website uses cookies to improve your web experience.
See your Privacy Settings to learn more.