MERRY FISHER 695 MARLIN

MERRY FISHER 695 MARLIN
Eslora total : 6.69 m / 21'11"
Eslora de casc: 6.45 m / 21'1"
Màniga de casc: 2.54 m / 8'3"
Pes sense motor: 1531 kg / 3375 lbs
Calat: 0.48 m / 1'6"
Capacidat carburant: 200L / 53 US Gal
Capacidat aigua: 50L / 13 US Gal
Cabines: 1
Motorizació: 175 CV/HP / 128.8 Kw
Categoria CE: C-8
Després de l'èxit de la Merry Fisher 755 Marlin i 855 Marlin, Jeanneau està oferint un innovador nou model d'eslora remolcable per carretera.

La Merry Fisher 695 Marlin compta amb els elements essencials de la gamma incloent: un aspecte aventurer, porta lateral d'accés al passadís lateral i una espaiosa banyera. El pescador esportiu apreciarà els molts atributs que ofereix. Unit a un motor fora broda, el casc en V tradicional és ràpid i estable en qualsevol condició amb una excepcional seguretat per a la tripulació.

Gràcies a la configuració de doble porta, la nova Merry Fisher 695 Marlin està perfectament adaptada per a la pesca. Compta amb una porta amb vidre de popa, passadissos laterals protegits i alt francbordo en la banyera. A més, ofereix seguretat i de fàcil pas entre la timonera i la banyera oberta.

S'ha maximitzat l'espai a bord que compta amb un munt de llocs específics per a l'equip de pesca (viver, canyes, corró en regala, taula de tall, cofre de pesca, bomba de baldeix de coberta…)

La configuració d'una sola porta està pensada com un creuer familiar de pesca-passejo amb seients localitzats just darrere de la timonera protegits del vent i enfrontats a un confortable saló en la timonera.

L'espaiosa *timonera acomoda fàcilment a quatre places al voltant d'una taula retràctil.

Aquest model s'adapta a totes les necessitats tant per a la pesca, el creuer o sortides familiars amb moltes possibilitats de configuració interior i exterior.

DES DE:  21.800 €